Які дні найбільш благополучні для підмітання в будинку

Прибирання оселі завжди було пов’язане з великою кількістю забобонів та прикмет. "Не мети на себе, бо грошей не буде" – любила повторювати ледь не кожна друга бабуся, вбачаючи нерозривний зв'язок правильного підмітання із достатком та благополуччям вдома. І багато людей дотримуються аналогічних переконань.
Основні правила цього важливого ритуалу, які допоможуть залучати до вашої оселі енергію удачі та грошей.
Коли підмітати в будинку
Ключову роль для прибирання вдома відіграє вибір дня тижня. Найкраще підмітати у: вівторок, середу, четвер та суботу. Категорично не можна підмітати в неділю. Згідно з прикметами, така звичка може накликати біди і нещастя.
Як правильно підмітати
Згідно з народними прикметами, для залучення грошей потрібно підмітати будинок в напрямку від центру будинку до виходу. Це символізує викидання сміття та відходів з дому та залучення багатства та достатку всередину.
Також дуже важливо, щоб при підмітанні будинку використовувався чистий і цілий віник. Якщо віник вже давно зносився і погано виконує свою функцію, його краще замінити. Використовувати старезний віник не слід, адже він буде відштовхувати грошову енергію.
Що не можна робити, підмітаючи помешкання
Одна з народних прикмет пов'язана з тим, що не можна підмітати будинок в нічний час, так як це може призвести до втрати грошей і нещастя. Також вважається, що не можна викидати сміття і відходи в сміттєвий бак в день підмітання, так як це може "забрати" весь заробіток, який залучений в будинок.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment